Tevis patiesībā nav.
Lapa: 1
...
Labs vakars, velo draugi un draudzenes!
Laiku atpakaļ bija posts par bērna riteņa iegādi, kurā viens useris minēja, ka veloprofā ir ne visai labs un kvalitatīvs serviss.
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=26644
Es toreiz solīju, ka dzīvē pārbaudīšu cik patiess ir apgalvojums tam, ka veloprofam ir slikts serviss!
Tātad braucot treniņu, izlūza spieķis un uzmetās neliels astotnieks. Aizvedu uz servisu, kur teicu, ka steigas nav. Cilvēki bija saveduši savus riteņus tā diezgan padaudz un ar lusti, laikam jau pēc Tukuma.
Ievedu ričuku pirmdien, kur kā jau minēju, teicu, ka lai visu dara bez kipiša un nerviem. Saņēmu ričuku ceturdienas vakarā. Man tas likās diezgan ātri padarīts darbs ņemot vērā lielo rindu un meistara noslogojumu...
Par kvalitāti neviena slikta vārda, džeki tur saprot ko un kā kas jādara, tāpēc vismaz man ir tikai pozitīva pieredze ar šo veikalu un tā servisu!
Ja man jāvērtē šis serviss, tad lieku 9/10 - tas lai ir vēl kur tiekties!!!
Paldies par uzmanību un visiem jauku vakaru!
Pēdējais laboja elkasparito (10/08/2012 19:11:35)
Ja jūsu bērna pārmērīga aizraušanās ar kompjūteriem rada jums bažas, pamēģiniet pievērst viņu nopietnākām un veselīgākām nodarbēm, piemēram kārtīm, vīnam un meitenēm....
...
Labs vakars, velo draugi un draudzenes!
Laiku atpakaļ bija posts par bērna riteņa iegādi, kurā viens useris minēja, ka veloprofā ir ne visai labs un kvalitatīvs serviss.http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=26644
Es toreiz solīju, ka dzīvē pārbaudīšu cik patiess ir apgalvojums tam, ka veloprofam ir slikts serviss!
Tātad braucot treniņu, izlūza spieķis un uzmetās neliels astotnieks. Aizvedu uz servisu, kur teicu, ka steigas nav. Neskatoties uz to, ka cilvēki bija saveduši savus riteņus tā diezgan padaudz un ar lusti, laikam jau pēc Tukuma.Ievedu ričuku pirmdien, kur kā jau minēju, teicu, ka lai visu dara bez kipiša un nerviem. Saņēmu ričuku ceturdienas vakarā. Man tas likās diezgan ātri padarīts darbs ņemot vērā lielo rindu un meistara noslogojumu...
Par kvalitāti neviena slikta vārda, džeki tur saprot ko un kā kas jādara, tāpēc vismaz man ir tikai pozitīva pieredze ar šo veikalu un tā servisu!
Ja man jāvērtē šis serviss, tad lieku 9/10 - tas lai ir vēl kur tiekties!!!Paldies par uzmanību un visiem jauku vakaru!
Ja klientam steigas nav, tad neviens nesteidzās, bet nevar apgalvot, ka tas ir ātri...šogad ir bijuši vairāki lūzuši spieķi un pārspieķots aizmugurējais rats ar jauniem spieķiem - no rīta pirms darba ievedu un vakarā velo gatavs, bet tas citā servisā.
...
Atļaušos nedaudz pieliet darvu veloprofa medus mucā!
Pirku tur velo par labu cenu, saskāros ar labu un atsaucīgu attieksmi, tik tālu viss ir baigi ok. Pienāk pirmie 200km, kā pārdevējs teica, laiks uz pirmo apkopi. Zvanu šiem, saku, ka apkopīti vajag uztaisīt, uz ko saņemu atbildi, ka rindas garas, darba daudz, bet lai tik dzenot šurp. Noprasu, cik tad ilgi būs jāgaida uz to apkopi, uz ko saņemu atbildi, ja šodien atdzīšu (ja nemaldos bija ceturtdiena), tad pirmdien vai otrdien būs gatavs. Es saku, ka tik ilgi atstāt negribu, pajautāju, vai nevar tā, ka es to savu riteni piesaku rindā un atdzenu tad, kad meistaram ir laiks (dzīvoju 5 min braucienā no veloprofa). Saņēmu atbildi, ka tāds risinājums nav iespējams, jo "nevar laiku veicamajiem darbiem tik pecīzi saplānot". Tā arī neiebraucu, kādēļ ir tik svarīgi manu velo tur gandrīz nedēļu marinēt un kādēļ nevar darīt kā autoservisos, kur iespējams jau pirms laba laika vienoties par veicamajiem darbiem, cenām un abpusēji pieejamiem laikiem. Tā nu drīz būs noripināti gandrīz 1300km, savas saprašanas ietvaros apkopjos pats.
...
Tas noteikti tāpēc, ka bieži vien pie atvesta, servisu pēdējos 4 gados neredzējuša, krāma tiek pavadīts 3x ilgāks laiks, nekā plānots un viss automātiski pārbīdās uz priekšu. Un tad Tu forumā teiktu, ka solīja 4dien 15.27ās ka būs gatavs, bet nebija līdz 5dienas 11.28 salabots..... Nemaz nerunājot par ikdienišķajiem - man te kaut kas, uzmest aci vari? Te jau tik 10minūtes ko darīt!
Take it easy...
...
Tas noteikti tāpēc, ka bieži vien pie atvesta, servisu pēdējos 4 gados neredzējuša, krāma tiek pavadīts 3x ilgāks laiks, nekā plānots un viss automātiski pārbīdās uz priekšu. Un tad Tu forumā teiktu, ka solīja 4dien 15.27ās ka būs gatavs, bet nebija līdz 5dienas 11.28 salabots..... Nemaz nerunājot par ikdienišķajiem - man te kaut kas, uzmest aci vari? Te jau tik 10minūtes ko darīt!
Take it easy...
200 km noripojušam velo tas tiešām tā arī varētu būt...
Trek 6500
...
Lapa: 1