Tevis patiesībā nav.
Lapa: iepriekšējā 1 2
Viss labi, kas labi beidzas. Prieks par Tevi un turpmāk, lai negadās
"Uzvara pār sevi - vienīgais triumfs, kurā nekādu nopelnu nav veiksmei."
F. Šillers
...
Jap, tiešām, kā jau te saka, viss labs, kas labi beidzas. Turpmāk būsi konsultants šādās situācijās :)
Pedal to the Metal
...
Labāk, lai tādu situāciju nav!!!
...
Kā īsti notika sadursme? Brauci pa nomali vai krustojumā? Pēdējā laika notikumi liek aizdomāties, cik droši patisībā ir braukt pa ceļa malu kopā ar automašīnām.
...
Kā īsti notika sadursme?
vieglais griezā pa kreisi, lai iebrauktu mājas pagalmā, es braucu pa labo malu. Redzēju viņu pa gabalu, pirms nogrieztis viņs bija apstājies, domāju ka redz mani lai palaistu. Pēdējā brīdī piedeva gāzi un ietriecās manā priekšējā riepā- es veicu vismaz vienu ''salto'' un vēl atsitos pret ielas mālā stavošo fordu(tam kārtīga bukte sānos), velo veica kāda 5 ''salto''.
Domāju, ka tūkstošiem cilvēku LV ikdienā brauc pa koplietošanas ceļiem (brauktuvēm), dažu gadījumu dēļ nav jau jāpārspīlē. Negadījumi ir, bija un būs. Arī ar mašīnu braukt nav droši, arī ar kājām iet ne, pat mājās TV skatīties un čipšus ēst ne.
...
Ā, ok, nepamanīju, ka zemāk ju bija atbilde.
Bet nu jā, jāpārspīlē nav, taču tāpat ir vērts padomāt, ka kaut kāda paaugstināta bīstamība tomēr eksistē.
...
gandrīz analogs gadījums, tāpēc vietām citēju: "vieglais griezās pa kreisi, lai iebrauktu " šķērsielā, "es braucu pa labo malu(ap 25 km/h). Redzēju viņu pa gabalu, pirms nogriezties viņs bija apstājies (palaida man priekšā braucosšās mašīnas) , domāju ka redz mani lai palaistu. Pēdējā brīdī piedeva gāzi un" es ietriecos viņa aizmugures riepā- veicu vismaz pusi ''salto'' . labi, ka neizlidoju pretējā joslā un bija mugursoma ar sapakotām drēbēm (savdabīgs "airbags"), lai gan mugura biki sāp.
izsaucu CP, sastādījām saskaņoto.(cerams, ka pareizi un nebūs kur piesieties)
...
Galvenaos pie apdrosinataja uzraksti labu paskaidrojumu, tas ir svarigaks par saskanoto :)
...
Mani arī vakar viens opītis izsita no līdzsvara(biju uz galvenā ceļa ar 110% priekšroku). paveicās, ka uzgūlos uz kapota un ne pašam, ne ritanim ne skrambas. bet ja onku būtu infarkts ķēris i šams nebūtu nobremzējis tad gan mēs abi būtu pretējā joslā un autobusam purnā. karoč, kad opim prasiju, vai šams prātu izkūkojis, večuks sausu muti noteica: "draudziņ, es domāju, ka tu paspēsi paskriet garām..." PSC!!! labi, man noveicās...bet ja jams pēc nedēļas tāpat par kādu motociklistu padomā?
un kas pac trakākais, manu draudzeni(lēni ripinājām pie zaļās gaismas), burtiski 5 minūtes pirms tam, uz gājēju pārejas gandrīz 16 trollis nonesa...
A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300
...
Vietās, kur ar velo tiek braukts pa galveno ceļu un vai nu auto taisās griezties uz to no labās puses, vai arī pretimbraucošais plāno taisīt kreiso pagriezienu - ja aizmugurē nav auto, ļoti iesaku pabraukt uz joslas vidu vai pat kreiso pusi. Ja aizmugurē IR auto, tad jau kolīzija nenotiks, jo automašīnas jau šoferi parasti pamana.
Lielais Berģu kalns
...
Aizgaāju pie apdrošinātājiem. Jau rīt nāks eksperts (auto!) noveērtēt bojājumus. Pēc tam varēšot nodot darbnīcā un segšot remontizdevumus.
No acīmredzamiem- salauzta dakša, viegls 8nieks, lukturīša korpusam izlauzts robs stiprinājuma vietā. stūres radziņš biki pabiīdīja visu tur saskrūvēto (zvaniņam vairs nebija vietas, un tas katapultējās atzīstot Sigmas BC509 pārākumu :) )
Izskatās, ka radziņi izglāba plaukstu. Tagad viens jaut. (pagaidām) :
ja apdroš., izvēlas nekrāmēties meklējot slēptus bojājumus (rāmja plaisas, ģeometrija, aploks, stūres daļas...) bet piedāvā līdzvērtīgu, tad kas/kāds/cik tas būtu..?
šāds modelis,ar šādu "apkrāmējumu" :
http://www.bildites.lv/viewer.php?file= … 5mw7gm.jpg
P.S. negribu "uzvārīties", bet negribu braukt arī ar "Glory"
...
Prasi Meridu ar tadiem pašiem slēdžiem?
sdfgsdvsd
...
ne gluži Meridu, bet tikpat labi nokomplektētu, drošu un ilgspēlējošu. piecu gadu laikā nav bijis ne mazāko problēmu ar ritošo daļu.
mainīti tikai bremžu kluči, riepas un viena trosīte. šogad vien 4os mēnešos- 1600km.
40%-asfalts/bruģis, 30%-pludmale, 30%- noname (grants, Karostas takas, "kur deguns rāda" ..)
pirkts treknajā 07 gadā par Ls 150 (lietots, bet labi kopts)
iespējams, ka jauns maksāja- Eur 582 ?
http://www.bikezona.com/bicicletas/meri … r-sx/2145/
P.S. nemāku vairs ar kājām iet. visur kavēju... :)
...
Uzdevusms ir atlidzinat visu tada stavokli ka bija lidz sim, tatad tev nepieciesama tame, visai laba tame, lai Tu vari aizstavet savs zaudejumus. Tad es teiktu, ka ir svarigi zinat apdrosinataja nosaukumu, jo ir tadi, kas izmaksas un ir tadi, kas negribes maksat (p**is kapeiku)! Katra zina, ja ramis liekts, tad var meginat tikt pie jauna velo :)
...
sēžu netā(daudz vērtīga XC sadaļās :) ), pētu cenas, Matts vēsturi (agrāk katram modelim bija jauks nosaukums, nevis tikai cipari)
nevaru nekādi atrast uzskatāmi saprotamu SR Suntour dakšu rangu tabulu( kurā vietā atrodas/kotējas XCR ? spriežot pēc cenām, kaut kur pa vidu)
http://veloatlaides.lv/lv/93-amortizatoru-daksas#/
1. kādi būtu līdzvērtīgi modeļi no citiem ražotājiem?
2. rāmja liekumu nosaka "uz aci", jeb uz kāda stenda? (līdzīgu spieķošanas)
...
Suntour MTB dakšām tā secība bija XCT/XCR/XCM, bet liela starpība tur nebija, arī cenas ziņā. Tagad, šķiet, ir jauni modeļi.
Svarīgi ir tiešām pārliecāties, ka sarakstītas visas detaļas un ja nepiekrīti novērtējuma, gan jau tur ir iespēja uzrakstīt plašāku skaidrojumu.
Wannabe tūdaliņš
...
Ļoti iesaku aizdzīt uz labu veloservisu, lai uztaisa pārbaudi , defektācijas aktu ar visām cenām un darbu izmaksām, zīmogiem parakstiem u.t.t. Nekas labāks par oficiālu servisa atzinumu iesniegšanai nevar būt. Uz tā pamata var vienoties par atlīdzības apmēriem un veidiem (piem. saņemt atlīdzību naudā un salasīt velo kādu vēlies).
.......Bet svarīgi lai ir dokumenti. Manā gadījumā policijas dokumenti vai nu ļoti lēni nāca, vai vispār nenonāca līdz apdrošinātājiem, man tie pienāca pa pastu. Nekavējoties tos noskanēju un pārsūtīju apdrošināšanas darbiniekiem. Tātad visus pieejamos papīrus iesniedzu apdrošinātājiem.
...
eksperts no apdrošinātaājiem atnāca nofotografēja, sastādīja aktu par redzamiem bojājumiem.( palūdzu piefiksēt konkrētās dakšas modeli)
ir atstāta/pieļauta vieta slēptajiem bojājumiem. aizvedu uz darbnīcu, tur jauks/stādīs tāmi, kuru sūtīs akceptēšanai apdrošinātāju Rīgas pārstāvjiem/ekspertiem (varbūt kādam no jums :) )
neesmu vēl tik "stiprs" lai savāktu velo.
daži kuriozi, kuri tomēr atrisinājās:
1.izrādās velo ir arī transportlīdzeklis nevis manta un uz to attiecas saskaņotais.
2.policists, kurš aizmirsa stādīties priekšā, norādīja arī uz manu atbildību braukt pa "veloceliņu". izraisījās maza diskusija :)
līdzīga šai (ar visiem komentāriem) - http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/s … istiem/#/4
...
Lapa: iepriekšējā 1 2