Nissan MTB Cup, Smiltene.

Avatar

By anlens 09.10.2008 15:10:53

Local.Auth · 1,172 comments

Vidusmēra sportistam, minoties pieklājīgā ātrumā uz spēku izsīkuma robežas, pētīt "...

šitais teksts no god. seniora 22 labs smile , taisni tā es domāju nav laika pētīt marķejumu

Avatar

By 19 09.10.2008 21:05:49

Local.Auth · 630 comments

vispār mazliet smieklīgi... smile


Avatar

By greenberg 09.10.2008 22:39:13

Member · 5 comments

principaa, braucot baraa tie markjeejumi ir bijushi nebijushi, bet bridii, kad priekshaa neredzi nevienu Smiltenee trasi uzmineet nevareeja un es neesmu paarliecinaats, vai maksaajot daliibas maksu, mans pienaakums buutu ziileet kur iet trase vai peetiit, kur ved peedas.

Tajaa pashaa Tartu maratonaa, viss bija ideaali saprotams. Parunaaju ar paaris brauceejiem no EST un vinji atziimeeja tieshi to pashu, ka sheit traseem biezhi ir slikti saprotams markjeejums.

Avatar

By Bomzis 09.10.2008 22:39:21

Local.Auth · 1,215 comments

Nu ir vēl pāris bildes, nekas daudz, bet varbūt kādam kas noder smile

http://www.livelo-team.lv/f%20Nissan%20 … iltene.htm


Nav vieglu trašu ... bet ir par lēnu mīts
/Daniels/

www.livelo-team.lv

Avatar

By Tamburins 10.10.2008 00:27:44

Member · 273 comments

Piekriitu, ka gonku uzorganizeet nav vienkaarši, bet ir taada mazliet elementaara lieta, kaa ieklausiities- un tas ir pats galvenais jebkuraas pirceeja/paardeveeja procesaa- ieklausiities pirceeja veelmees vai iebildumos, šajā gadijumā, brauceeja/spicera/tautinieka vēlmēs, kurš galu galā pērk šo produktu smile))))))))
  Šobriid neviens pat nav mega vaimanaajis, tikai bilsts, ka dažās vietās markjējums ir bijis neizprotams; Tad gadijumaa nav vienkaaršāk ieklausiities mazajās norādes uz mazajām nepilniibām (turklaat pieklaajiigaa formaa) un uztaisiit nakamgad gonku labaaku; Nevis uzmest luupu un saakt paarmest daliibniekiem (pirceejiem)  smile)))))  - čaļi piedodiet, saak vilkt uz valsts iestaades vai padomjlaiku stilu, "kad tjipa nepatiik, nu i piljii na....j"   smile))))))

  Tapēc, Veelreiz Paldies Organizatoriem par foršo trasi, gonku un laikapstaakli!  Arii specpaldies tai Dāmu bliciitei meža vidā pie superstaavaa nobrauciena/uzbrauciena, kur vinjas pilnaa balsii satraukušās deva pareizus noraadijumus, kaa normaali nobraukt tamajaa vietaa! smile))  Bij forši! smile)) 
  Visiem izturibu un apnjemsanos jaunu velokilometru veikšanā! smile


nogi, krilja... samoje glavnoje-LRF! :D

Avatar

By see 10.10.2008 09:35:31

Member · 450 comments

par markejumu runajot varbut vajag panemt lidzi pie trases markeshanas kadu kas sho trasi tik labi neparzin jo vietejie orgi jau trasi ar aizsietam acim var izbraukt smile

Avatar

By anlens 10.10.2008 10:03:12

Local.Auth · 1,172 comments

Jāskatās un vēlreiz jāskatās. Visur pagriezienos bij nissan baltās lentas, vel ar krāsu iezīmēti vajadzīgie virzieni, vēl norādes. Ja gribat interesantākas, sarežģītākas trases , jāsaprot , ka šadas nomarķet ir daudz grūtāk, nekā braucienus pa lielceļiem.
Vēl jau katrā braucējā nevar ielīsts iekšā, kādā komā vins brauc, ko un kā viņs   redz u.t.t.
Varbūt pēc tam vēlreiz pēc mačiem apskatīties uz šo liktenīgo vietu, varbūt skaidrām acīm marķejums būs redzams, vai tad arī konkrēto vietu parādīt orgiem, lai risinātu problēmu, nevis as te samaksāju piķi un man jūs nobruģējat visus trasi, tā jau kompromisu neatradīsim nekad.
Pašam gadījies greizi aibraukt, gan latvijā,igaunijā,polijā,austrijā... tā ka tas notiek visur un ne vienmēr rīkotāji ir vainīgi.
Un vēl tā marķešana un citas aktvitātes notiek hobija pēc, šeit neiet runa par milzu  naudas grābšanu. Ceram uz sapratni un sadarbību.

Avatar

By madamilse 10.10.2008 10:42:43

Local.Auth · 118 comments

Es ĻOTI atvainojos, ja es kādu esmu aizvainojusi. Mēs veselīgi uztveram katru jūsu ieteikumu un kritiku, par to nebūt neuztraucamies, tik cenšamies ar vien labak uzticēto darbiņu paveikt. Mēs šīs dienas bijām sacepināti par citu lietu. Šobrīd ir kruti velo aprindās nolikt Japiņa kungu un celt citus saulītē, nezinot to, kurš ko dara. Pēc sačiem dzirdējām daudz gudrus spriedelējumus, bet uzzinot, ka vainīgi pie visām nebūšanām esam mēs, nevis cien. Igo, runātājiem ir ragi sūnās. Nebūt nabaidamies no patiesas kritikas, jo tas viss ir tikai mūsu pašu labā.Vissmieklīgākais ir ar rakstu Ziemeļlatvijā. Detektīvi ātri nāca uz pēdām rakstītājam, pilsonis Nemiers ir ar velo lietām saistīts čalis un gribējās paspīdēt vai arī konkrēti mums iezāģēt. Avīzē otrā dienā ir atsauce, ka esot novākts viss tīrs, BET.... esam apslimuši un trases nokopšanu veicām tikai vakar . Seciniet paši. Lai nu ko, bet par dabas piesārņošnu un cūciskiem velo braucējiem esmu cepusies un cepšos mūs visus aizstāvot.Pēc Philipa un krosiņa laukumos, kur stāvējušas mašīnas vispār nebija ko novākt. Autotrases saimnieks kaut ko tādu nebija redzējis. Nav pirmais gads, kad dodamies mežā uzlasīt izkritušās paciņas. Nu nav viņu daudz un uz tā fona , kas notiek mežos, tad vispār tur nekā nav. Ja vien sacensību laikā nelietojat saldējumu, košļenes, aliņu un prezervetīvus, tad velo braucēji pie šmuces nav vainīgi.

Avatar

By FOX 10.10.2008 11:00:35

Member+ · 5,297 comments
LOOK wrote
wheelie wrote

Interesanti cik cilveku tajaa iipashi stavajaa kalnaa uzbraukushi smile Tur bija jabut piemerotam riepaam arii

Neatceros nevienu kalnu kurā nevarēja uzbraukt, nejūtos pārāk stiprs, bet labāk tomēr braucu nekā eju kājām.

16491.jpg
16489.jpg

do not believe what you see! smile

Last edited by FOX (10.10.2008 11:13:31)


TREK Supercaliber

Avatar

By Grey 10.10.2008 11:11:50

Member# · 1,687 comments

photoshop

Avatar

By airavs 10.10.2008 11:26:42

Member · 1,643 comments

tas noteikti ir Raimonda dubultnieks smile

Avatar

By seniors22 10.10.2008 11:50:17

Member · 15 comments
andris wrote

Seniors 22, no kurienes Jūs tāds visgudris esat nokritis? Pats Smiltenē sacensībās nav piedalījies, bet mēli patrīt gan ir gatavs, un ja vēl būtu par tēmu. No sērijas - pats neesmu redzējis, bet viena tante teica. Kā sacensību dalībnieks varu apliecināt, ka ar marķējumiem un norādēm trasē bija viss kārtībā. Paldies Madamilse un viņas puišiem par trašu izveidi un sagatavošanu gan Nissan kausam, gan arī Philips maratonam. Atsauce uz LOOK'u ir pilnīgi nevietā un nelaikā.

Tiešām, visgudris neesmu un Smiltenē nebraucu, jo nemēdzu braukt 2 dienas pēc kārtas, taču,šķiet nepateicu neko īpaši gudru vai īpaši muļķīgu,vienīgi paudu savu subjektīvo viedokli. Tā "viena tante teica" - tomēr ir 5 braucēji (wheelie,19,PTZ,Tamburins,Greenberg) un tēma ir īstā, jo šī regulārā problēma (un ne jau tieši Smiltenē) piemeklējusi daudzus, gan vājus, gan stiprus riteņbraucējus (iesaku parunāt ar kādu, kas aizbraucis "neceļos" tūlīt pēc finiša). Nav jau pašmērķis meklēt utis,vai kādam ko pārmest, taču, pateikšu vēlreiz- runa nav par sacensību servisu vai ekstrām, bet katra velobraucēja (kaut vai iesācēja līmenī) pirmo nepieciešamību-ātri braucot, nekļūdīties trases maršrutā, jo šis tomēr nav velotūrisma pasākums( kam tas neinteresē,tie startē Montavit grupā).Pieminēt LOOK ir vietā tieši viņa attieksmes dēļ, jo TREK mačos tiek rūpīgi testēti visi trases aspekti, gonkas laikā apsekotas "šaurās" vietas, uzklausīts katrs viedoklis un loģiski un korekti izklāstīts savējais. Tāpēc lieki nestresosim, braucēji kritizē, bet orgi vēl pasaka paldies un tas ir tikai normāli, elpojam mierīgi un minam tālāk.

Avatar

By wheelie 10.10.2008 13:53:59

Member+ · 2,603 comments

nu nebija tur Tik traki ar to pagriezienu, vienkarsi neleils noverojums no malas - dazhus  samulsinaja ka zime ir pretii pirmajam pagriezienam pa kreisi (skat. postu agraak). Gan jau ka ne visi lasija noteikumus ka pagrieziena u.c. ziimes parasti  liek pirms kadiem  10 metriem... Un sacensibu reziimaa briizhiem gadaas ka nepietiek laika shtukot kur braukt....

Vareja vienkarshi aizklapet to pirmo pagriezienu ar lenti

Un vispar, pietiek, nemeklesim blusas , viss bija labi!


keep rollin'

Avatar

By LOOK 10.10.2008 15:50:50

Member# · 2,702 comments
airavs wrote

tas noteikti ir Raimonda dubultnieks smile

Viss ir īsts nekāda photoshopa, iespējams šis ir tas kalniņš par kuru iepriekš tika spriests. Es atmiņā mēģināju atcerēties kādu lielu un stāvu kāpumu, taču izrādijās ka runa ir par pavisam nelielu kalniņu taču ar ļoti nepateicīgu spicīti. Tajā brīdī bija burzma ar Tautas brauciena līderiem un likās ka stumšanās ir tikai nespēja visiem savietoties uz taciņas. Veicot padziļinātu analīzi vieta tika identificēta.


Karbons vienkārši brauc ātrāk!

Avatar

By anlens 10.10.2008 16:50:06

Local.Auth · 1,172 comments

Arī velo lapā parādījušas bildes

http://www.velo.lv/sacensibas/galerija/?id=136

Avatar

By romix 10.10.2008 19:25:35

Member · 34 comments

iespējams ka te daudzi cepas par to vienu norādi,kurai tieši pretīm pa kreisi bija iebraukts celiņš?arī es gandrīz pa to aizbraucu,jo kāds no priekšējiem bija tur nogriezies,un es kā auns jau sataisījos viņiem sekot.tikai pateicoties Andai S.to neizdarīju.tagad tā domājot,nu nebija nekāda iemesla tur nogriezties,jo tā īstā lenta bija ļoti labi redzama.manā vērtējumā trases marķējums,no 10 ačiem-9,jo labāk jau vienmēr var vēlēties.bet vispār smiltenieši malači-es vēl tagad(nedēļu pēc gokas) esmu šo goku iespaidā,kuras atsvaidzinu paskatoties daudzās kolosālās bildes,kurās pats diemžēl šoreiz neeesmu iekļuvis:(tas arī vienīgais,kas skumdina:)

Avatar

By atis8 28.12.2015 10:40:43

Member+ · 432 comments