Speeks.lv

Avatar

By SPEEKS.LV 06.07.2015 18:10:03

Member · 5 comments

SPEEKS.LV akcija


Iepērcies SPEEKS.LV interneta veikalā ar kodu: xcforums un saņem pirkumiem -10% atlaidi.

Produktu klāstā ir sporta uztura un kosmētikas produkti kā arī dažādi aksesuāri.

P.S. Lai pievienotu atlaidi pirkumam, pievienojiet preces grozam, tad dodieties uz sadaļu "Iepirkumu grozs" un sadaļā Atlaides kods ierakstiet minēto kodu.

SPEEKS.LV izplatītie zīmoli


Sporta preču, uztura un kosmētikas izplatītājs Latvijā - SPEEKS.LV

Avatar

By SPEEKS.LV 02.08.2015 19:25:01

Member · 5 comments

TORQ Energy Gel Rhubarb&Custard


TORQ enerģijas želeja ar rabarberu un olu krēma garšu
http://speeks.lv/energijas-zelejas/55-t … stard.html

Enerģijas želeja, veidota no pētījumos pierādītā 2:1 maltodekstrīna un fruktozes maisījuma ar 40% lielāku ogļhidrātu saturu.

    Dabīga garša
    Nav mākslīgo saldinātāju
    Nav krāsvielu
    Nesatur laktozi, glutēnu un miltu izstrādājumus
    Piemērots vegāniem
    Satur visus piecus elektrolītus

"Pētījumos pierādītais maltodekstrīns 2:1 ir uz augļu cukura bāzes balstīta formula, kas par 40 % palielina ogļhidrātu uzņemšanu organismā". Wallis et al (2005). Slodzes laikā, lietojot Maltodekstrīna kombinēto uztura bagātinātāju, organisms uzņem skābekli un fruktozi. Medicīna & sporta zinātne & treniņi.

Izmantojot Maltodekstrīnu atsevišķi, ir pierādīts, ka tas ir ievērojami efektīvāks nē kā glikoze, pateicoties zemākam osmozes līmenim, kas pēc lietošanas veidojās zarnās. Tomēr salīdzinot jauno Maltodekstrīna un augļu fruktozes formulu 2:1, ar iepriekš pētīto “parasto” Maltodekstrīnu, rezultāti bija patiesi pārsteidzoši.

TORQ enerģija. TORQ enerģijas dzēriena formula ir balstīta uz to pašu 2:1 tehnoloģiju. Tāpat arī TORQ batoniņi, tāpēc neatkarīgi no tā, kuru TORQ produktu Jūs lietojat (vai to kombināciju), pašreizējie pētījumi liecina, ka ne no viena cita ēdiena vai dzēriena Jūs neuzņemsiet vairāk ogļhidrātu.

Iemesls, kāpēc Maltodekstrīna un fruktozes formula 2:1 darbojās tik labi, patiesībā, ir diezgan vienkāršs, taču līdz šim zinātnieki savos pētījumos bija par to aizmirsuši. Fruktoze (augļu cukurs) vienmēr ir tikusi uzskatīta par lēnu un neefektīvu tās zemā glikēmiskā indeksa dēļ. Glikoze, savukārt, bija cukurs, kuram tika dota priekšroka sporta dzērienos, līdz atklāja Maltodekstrīnu (polimērs, kā sastāvā ir daudz glikozes molekulu).

Maltodekstrīns ir labākais veids kā uzņemt ogļhidrātus, bet, kas notiek, ja Maltodekstrīns tiek sajaukts ar fruktozi? Atšķirībā no Maltodekstrīna un glikozes, kas sacenšas viens ar otru par uzsūkšanos organismā, Maltodekstrīns un fruktoze tiek uzņemti abi reizē. Tādejādi Jūs iegūstat visātrāko enerģijas lādiņu no Maltodekstrīna, plus samazinās iegūtās enerģijas patēriņš pateicoties fruktozei. Kopsummā tas dod 40% lielāku skābekļa piegādi muskuļiem. Šo veikto pētījumu recenzijas ir vienas no daudzajām pētījuma daļām, kas pierāda šī atklājuma patiesumu, jo tas nozīmē, ka rezultāti ir bijuši publicēti respektējamā zinātniskā žurnālā. Ražotāji apgalvo, ka jāuzmanās no ziņojumiem par pētījumu bez atsauces uz publikāciju.

Balstoties uz šī nesenā pētījuma rezultātiem, mēs sakām, ka atlēts, lietojot TORQ produktus, vienas treniņa stundas laikā var izmantot 1,3 līdz 1,4 gramiem ogļhidrātu uz kg no ķermeņa svara. Daudzus gadus sporta zinātnieki ir rekomendējuši daudz zemāku ogļhidrātu līmeni, aptuveni vienu gramu stundu ilga treniņa laikā uz vienu kg no ķermeņa svara. Tas ir arī maksimums, ko Jūs varat sagaidīt, lietojot tikai Matodekstrīnu vai produktus, kas balstīti uz Maltodekstrīna un glikozes bāzes.

Svarīgi padomi lietojot TORQ enerģijas želeju

    Ja tiek lietota TORQ produktu kombinācija, vienas treniņa stundas laikā Jums vajadzētu censties patērēt starp 1,3 un 1,4 gramiem ogļhidrātu no ķermeņa svara.
    Veicot treniņu karstos apstākļos, šķidruma daudzums ir būtisks sniegumam un personīgajai drošībai, tāpēc mēs Jums iesakām lietot TORQ enerģijas dzērienu ar 6% koncentrāciju, un patērējiet to daudz. Viens litrs 6% koncentrāta nodrošina 60 gramu ogļhidrātu piegādi organismam.
    Ja karstos apstākļos lietojat TORQ želeju, lietojiet arī daudz ūdeni. Mēs iesakām 500ml ūdens uz vienu TORQ želejas iepakojumu.
    Karstos apstākļos Jūs varat lietot TORQ želeju kopā ar TORQ enerģijas dzērienu, ievērojot 1., 2., un 3. punktu.
    Minētajā pētījumā tika veikti eksperimenti ar 9% ogļhidrātu koncentrāciju, kas ir pielīdzināms vienai TORQ želejai uz 320ml ūdens. Šo mēs iesakām lietot normālos vai vēsākos apstākļos.
    Normālos vai vēsākos treniņa apstākļos vai, ja slodze izraisa mazāku svīšanu, Jūs varat eksperimentēt ar TORQ produktu kombinēšanu, izpildot pirmo nosacījumu ar mazāku ūdens uzņemšanu.
    Mūsu meža ogu TORQ želeja satur guaranu, kas nodrošina ļoti spēcīgu dabiskā kofeīna devu. Un atkal, ievērojiet iepriekš minētos nosacījumu lietojot arī šo produktu. Izņēmums, ja tas tiek lietots treniņa beigās, kā enerģijas pastiprinātāju. Ja pēdējais apgalvojums ir patiess, patērējiet to pēc vēlēšanās.
    Noslēgumā: vienmēr atcerieties parūpēties par abiem, gan savu enerģiju, GAN šķidruma patēriņu – izbaudiet savus TORQ produktus.

Torq enerģijas želejas sastāvdaļas (Piemērs, enerģijas želeja ar dabīgo zemeņu jogurta garšu)

Maltodekstrīns (43%), ūdens, fruktoze (21%), citronskābe, elektrolīti (nātrija hlorīds, kālija hlorīds, kalcija laktāts, magnija karbonāts), dabīgā jogurta garša (0.2%), dabīgo zemeņu garša (0.05%), konservanti (nātrija benzoāts, kālija sorbāts).

Uztura informācija - 45g uz 100g

    Enerģija (kCal/kJ) 114/476 - 255/1065
    Proteīns (g) 0 - 0
    Tauki (g) 0 - 0
    Taukskābes (g) 0 - 0
    Ogļhidrāti (g) 28.8 - 63.9
    Cukuri (g) 9.6 - 21.3
    Nātrijs (mg) 50 - 111
    Sāls (mg) 85.5 - 190
    Kālijs (mg) 11.5 - 25.7
    Magnijs (mg) 1 - 2.3
    Kalcijs (mg) 4.5 - 10.1

SPEEKS.LV izplatītie zīmoli


Sporta preču, uztura un kosmētikas izplatītājs Latvijā - SPEEKS.LV

Avatar

By Papuass 02.08.2015 19:51:13

Member+ · 2,974 comments

Pietiks ar vienu tēmu, šajā sadaļā reklāma nav vēlama. Esi tik labs un izdzēs pirmo ierakstu.