Balso par Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa rīkošanu

Avatar

By Ivu 09.03.2015 11:34:31

Member · 1 comments

Šī gada vasarā - no 30.jūlija līdz 01.augustam Rīgas rajona Sējas pagastā jau 31.gadu tiek organizēta Murjāņu sporta ģimnāzijas kausa izcīņa riteņbraukšanā.

Lai organizētu šādas starptautiskas sacensības, ir nepieciešami finanšu līdzekļi. Daļu no sacensību izmaksām sedz pati Murjāņu sporta ģimnāzija, daļu Sējas un Krimuldas novadu pašvaldības, bet atlikušo summu projekta idejas autori un realizētāji vēlas iegūt, pateicoties projektam, kas iesniegts LabieDarbi.lv.

Murjāņu sporta ģimnāzijas pedagogi un jaunie riteņbraucēji aicina Tevi atbalstīt šī projekta īstenošanas iespēju, balsojot par to šajā projekta konkursā!

Ja Tev ir viedtālrunis, aicinām balsot par šo projektu ar risinājumu CaptureIn un tādejādi nodot par projektu nevis vienu, bet veselas divas balsis! Visi balsojumi ar CaptureIn tiek ieskaitīti dubultā!

Balsot var šeit: http://labiedarbi.lv/lv/projekts/murjan … nbrauksana

1. Reģistrējies LabieDarbi.lv lapā!
2. Ielādē CaptureIn aplikāciju savā tālrunī un nobalso par projektu! Apskaties, kā to izdarīt - video - https://youtu.be/iD4zaraJBDc.

Balso ar CaptureIn un piedalies izlozē, kurā var laimēt dāvanu karti no sporta veikala “Fans” sava sporta ekipējuma komplekta izveidei. Konkursa nolikums ir šeit - http://www.dpa.lv/assets/upload/userfil … _final.pdf.

Ja Tev nav viedtālrunis, nobalso par projektu ar citiem pieejamiem balsošanas veidiem http://labiedarbi.lv/lv/projekts/murjan … nbrauksana

Paldies par Tavu balsi!

Last edited by Ivu (18.03.2015 17:16:04)