SEB Kandava

Avatar

By airavs 24.06.2008 22:52:27

Member · 1,643 comments
artursp wrote

Ir kāds info par to meiteni no tautas klases? Kad braucu garām, pirmajā brīdī likās, ka noticis pats ļaunākais... Izskatījās tiešām ļoti nepatīkami.

kāds bija iemesls šim kritienam?

mums vienā vietā uz ceļa bija suns, tieši baram pa vidu, raustījās uz visām pusēm un netika ārā no tā pūļa, nācās strauji bremzēt, bet viss beidzās labi.

kā meitenei sokas?

Avatar

By RuFFijS 24.06.2008 22:54:25

Member · 68 comments

braucu dh daudzus gadus un biju izleemis shogad nobraukt vienu xc gonku, lai redzeetu kaa ir utt
iespaidi dazhaadi-
1. sacensiibas kaa taadas noorganizeetas ideaali, nav kur piesieties
2. trase, briizhiem vairaak atgaadinaaja pastaigu nekaa sacensiibas, joprojaam neizprotu kaapee vietaas kur var braukt ir jaastumjaas
3. brauceeji- sjila jest uma nenado! braukshanas tehnika 90% brauceeju ir 0, nesaprotu kaa var krist uz liidzenaam vietaam. Taapat visur kur iet kalni uz leju visi bremzee nevis piemin mazliet klaat lai forshaak ripotu un vieglaak buutu braukt, a kad jaabrauc augshaa kalnaa 80% stumjaas un paareejie meegjina uzmiities un bljauj "minam minam" - bez vaardiem big_smile  Tad veel smiekliiga likaas taa vieta kur bija ziimes uzmaniibu, kritums vai kas tur... skatos chota visi bremzee un kaapj nost no richukiem un stiepj lejaa. Saakumaa domaaju ka nu nez mosh patieshaam kkaada krauja vai veel sazin kas, izraadaas ka parasts kalninjsh mazliet staavaaks par citiem. Tur nebija vispaar neviena iemesla kaapt nost no richuka.

Secinaajums man ir viens- shitais pasaakums ir mazaak kaa gonka un vairaak kaa vnk tusinjsh(neiet runa par sporta klasi).
Taapat smiekliigi bija skatiities kaa visi uz mani blezh ka es tur ar savu milzu dh fuuliiti ripinos, visnotalj daudzi taisnajos gabalos man garaam pamina ar augsti paceltu galvu un taadu stulbu smaidu sejaa. Tad es padomaaju ka nu jaa, protams ka taisnees mani visi baazh aaraa, bet raali jau nekur nav aizskreejushi, tepat blakus vien ir, kameer es gribeetu redzeet kaa kaads no tiem visiem gudriniekiem kaadaa dh trasee notureetos man blakus ar ne prieksh dh domaatu richuku smile

katraa gadiijumaa vairs nekad nepiedaliishos xc gonkaas big_smile bet nu paldies organizatoriem, jebkura pieredze naak tikai par labu

p.s. patiikami bij ar dazhiem brauceejiem pa celjam parunaaties par dziivi smile

Avatar

By sirdsklope 24.06.2008 22:55:09

Member · 67 comments

piedāvāju galīgi svaigas bildes, bet tikai no 2007 gada
http://picasaweb.google.lv/jaanislorens/Kandava2007

Avatar

By Baltais 24.06.2008 23:08:57

Local.Auth · 5,425 comments

ruffijs, lai galīgi mestu mieru xc, atbrauc 14. septembrī uz Riekstukalnu smile


Es nepārdodu, es palīdzu nopirkt!

Avatar

By EdgarsJ 25.06.2008 00:01:31

Member · 129 comments

Te vēl dažas bildes no manis. Sorry, bet visus nofočēt nevaru, cik nu sanāca:

http://picasaweb.google.com/edgars.jaud … ndava_2008

Avatar

By cello 25.06.2008 00:29:18

Local.Auth · 4,686 comments
airavs wrote
artursp wrote

Ir kāds info par to meiteni no tautas klases? Kad braucu garām, pirmajā brīdī likās, ka noticis pats ļaunākais... Izskatījās tiešām ļoti nepatīkami.

kāds bija iemesls šim kritienam?

mums vienā vietā uz ceļa bija suns, tieši baram pa vidu, raustījās uz visām pusēm un netika ārā no tā pūļa, nācās strauji bremzēt, bet viss beidzās labi.

kā meitenei sokas?

Nezinu kāds bija iemesls,tipa kāds no večiem no sāna uzskrējis virsū,bet reāli bija dažas minūtes bezsamaņa(labi ka pazīstami cilvēki vizinājās pa trasi tad uzreiz piefiksēja kas par lietu) asinis bija daudz jo cietusi seja.pēc Tukuma slimnīcas uzņemšanas nodaļas apmeklējuma noskaidrojās zaudējumi
1)smadzeņu satricinājums 10d.gultas režīms
2)1zobs
3)nobrāzti elkoņi,ceļgali,seja.
šobrīd mājās guļ gultā un ir spējīga sarunāties,nekas nav lauzts.Velo sacensībās vairāk nepiedalīsies,redzēs kā būs ar trenēšanos...
Veseļojās un viss būs ,ok!
p.s. Tukuma slimnīcā bija komentārs"mums parasti ieved vīru saskādētas dāmas,bet šī pati ņem un sevi apskādē"

Last edited by cello (25.06.2008 00:29:57)

Avatar

By JP5 25.06.2008 02:36:21

Member · 27 comments
raiter[/quote wrote

Jā, 2. dzeršanas vietā to glāzi sanāca ķert baigā tempā, puse dzeramā tika glāzes devējai sejā, otra puse pašam sejā... kautko arī noriju:)
P.S. JP5 pamodies, un atsācis veco dziesmu cik ļoti neieredz IJSA. Nu tak aizejiet ar Igo ringā un uztaisiet boksa maču:)  Cik var apkārtējiem gāzt virsū savas problēmas !

Visu cieņu, esmu jauns dalībnieks forumā un domāju,ka šeit  var apspriest dažādus jautājumus! Bet ir tādi, kuri roku rokā mazgā ar IJSA, apliek citus un tādiem kā man gāž virsū, kas vēršs uzmanību par IJSA nolaidību sacensību organizēšanā - īsti latvieši!!!
Paskaties uz sevi raiter vai nerunā par tām pašām problēmām, ko pieļauj tā pati IJSA un padomā- var jau par to nerunāt, bet tad tas paliks kā ir un normāla sacensību norise izzudīs! Pagaidām mēs esam daži, kas pievēršs šīm lietām uzmanību, bet domāju, ka tādi kā jūs nonākot šādās situācijās arī sāksiet domāt un saprast par ko iet runa! Kaut gan jūs esat japiņa mīlestības aplaimoti un to nevarēsiet saprast, neuztraucaties tāpat viņš drīz pagrims savā nespējā  kaut ko sakarīgu organizēt !!! Jo, citāts no japiņa teiktā " Laikā, kad kosmosā kosmosa kuģi saskrienas, tu, stulbenis, meklē kaut kādu patiesību par bērnu rezultātiem" , šādiem laikiem agri vai vēlu ir jābeidzas !!!
Tagad varat droši slēgt tēmu,izmest mani no sava cienijamā foruma, jo viens trakais cepas pret jūsu ideju rakstīt par MTB !
Vienkārši riebjas šī bezatbildība no organizātoru puses un IJSA roku laizītāji !!!
Gan radīsies konkurence starp esošajiem org. un esošie vai jauni organizātori spēs piedāvāt kvalitatīvus pakalpojumus mums velobraucējiem !!!

Varat paklusēt, varat sākt ēst mani brīva izvēle es tāpat mīšu pedāļus un runāšu, gan labo, diemžēl arī slikto !!! Un ticiet viens nekad nebūšu, jo taisnībai ir jāuzvar !!!
Ja " atļaus " es te būšu HA-HA-HA !!! Bet uzmanību esmu pievērsis !!!

p.s. LAUVA paldies, laikam mani pazīsti !!! Piedodat Jāņu nakts vēl nav gulēta !!! Bet tagad ...


Ja, Tevi slavē netici, ja peļ strādā labāk !!!
Lai būtu garastāvoklis min pedāļus !!!

Avatar

By CabaLLarius 25.06.2008 07:42:18

Member · 63 comments

Skats no malas uz sacensību organizāciju!

Es pats arī esmu velobraucējs un piedalos dažādos Latvijas mēroga xc mačos, šoreiz gan Kandavā nepiedalījos un tāpēc varu pastāstīt kā sacensības izskatījoās no autobraucēja puses.
Tā nu sagadījās ka svētdienā, kad notika sacensības braucu svinēt Jāņus un ceļš veda caur Kandavu. Tā pašam negribot nokļuvu milzu sastrēgumā uz šosejas kura bija aiztaisīta ciet, jo sacensību trase šķērsoja to.
Man nekas nav pret to ka tā tiek veidota trase, lai gan sacensība, gan trese būtu interesanta, bet uzskatu kā tā nedrīkt darīt kā tas bija konkrētajā situācijā.
Situācija tāda, ka uz šosejas pēkšņi ir izliktas pagaidu ātruma ierobežojošas zīmes (kas ir normāli) un pēkšni zīme uz finiera uzrkastīts "VELO SACENSĪBAS" aiz zīmes kādsu 50-75m stāv policija un nevienu vairs nekur neļauj braukt. Kad milzu sastrēguma dalībnieki uzdod jautājumu cik ilgi šeit būs jāstāv neviens neko nesaka visi kā ūdeni mutē ieņēmuši... kopā šoseja bija aiztaisīta 40 min. Spējat iedomāties cik daudz mašīnu stāvēja sastrēgumā? smile
Uzskatu ka normāli būtu bijis, ka nogriežoties no Rīga-Ventspils šosejas uz Kandavu nolit tur zīmi, ka pēc 8km notiek velo sacensības un iespējamais apbraucamais ceļš ir caur Talsiem, nevis iedzīt tik milzīgi daudz auto tupikā.

Te arī sacensību organizātors autobraucēju skatījumā ir nogāzis lielu burku... un sēžot tajā korķī attieksme pret velosipēdisitem točna neuzlabojās, jo tur nu varēja dzirdēt tādas lamas un negatīvās attieksmes izrādīšanas ka tik turies... saprotu sacensību dalībnieki būs tikai cietēji, kad treniņa laikā vai pārvietojoties par ceļiem autobraucēji atkal nikni par to ka redz šitie dara kā grib..., bet liels "-" sacensību organizatoram, par to ka netika padomāts par svarīgu lietu, apvadceļu, ja aiztaisa uz tik ilgu laiku šoseju, it sevišķi pirmssvētku dineā, kad tik daudz kaut kur brauc...

p.s. lasot komentārus redzu ka ir arī cietusī... vēlu tev ātrāku un pilnvērtīgu atveseļosānos...

Lai labi ripo vasarā! smile

Avatar

By gusj 25.06.2008 08:24:34

Member+ · 270 comments
Velomens wrote

Liekas,ka kaut kur lasīju,ka maratona trasei jābūt 100% braucamai.

krosa trasei, nevis maratona, jābūt 100% braucamai

Avatar

By aicis 25.06.2008 08:52:46

Local.Auth · 165 comments

Paldies par gonku trase tiešām bij OK. Tikai maīnusiņu lieku orgiem par trases nomarķēšanu, jo vēl sestdien marķējums bij ļoti vājš. Braucot svētdien gonku varēja secināt ka ir problēmas ar nodrošinājumu, jo dažviet tā jau reti novilktajām izbalējušām marķējamām lentām svētdienas rītā pari bij novilktas jaunas dzeltenās lentas.
P.S. Nesaprotu kur ir problēma normāli nomarķēt trasi, lai jebkurš nedēļu iepriekš un līdz gonkas dienai spētu bez lieka stresa un briesmīgas kartes pētīšanas izbraukt trasi?
Iesaku par to padomāt jo tomēr dalības maksa SEB gonkās ir pati lielākā, bet ar to kvalitāti (visās jomās) diez vai tik iespaidīgi var gozēties.


Radām vidi attīstībai, www.saliedet.lv

Avatar

By egils13 25.06.2008 09:06:22

Member+ · 1,204 comments
aicis wrote

P.S. Nesaprotu kur ir problēma normāli nomarķēt trasi, lai jebkurš nedēļu iepriekš un līdz gonkas dienai spētu bez lieka stresa un briesmīgas kartes pētīšanas izbraukt trasi?

man gan liekas, ka trase šoreiz bija nomarķēta labi. un dalības maksu mēs maksājam par sacensībām, nevis par iespēju vizināties pa trasi (citu cilvēku privātīpašumu, starp citu) nedēļu pirms tām. un ir arī tāda cilvēku kategorija kā "homo vandalis", kuri par savu viscēlāko mērķi uzskata visa veida cilvēku darba augļu (tai skaitā marķējuma) iznīcināšanu un tāpēc nav īsti iespējams bez ikdienas apgaitas veikšanas (~33 km garumā)nodrošināt marķējuma saglabāšanos nedēļas laikā. iesaku par to padomāt.

man jau liekas, ka gonka bija ok - liels paldies 300. un 194. nr. par labu sadarbību pēdējos 20km - bija patīkami braukt.

Avatar

By Ints 25.06.2008 09:15:34

Member+ · 868 comments
aicis wrote

Paldies par gonku trase tiešām bij OK. Tikai maīnusiņu lieku orgiem par trases nomarķēšanu, jo vēl sestdien marķējums bij ļoti vājš. Braucot svētdien gonku varēja secināt ka ir problēmas ar nodrošinājumu, jo dažviet tā jau reti novilktajām izbalējušām marķējamām lentām svētdienas rītā pari bij novilktas jaunas dzeltenās lentas.
P.S. Nesaprotu kur ir problēma normāli nomarķēt trasi, lai jebkurš nedēļu iepriekš un līdz gonkas dienai spētu bez lieka stresa un briesmīgas kartes pētīšanas izbraukt trasi?
Iesaku par to padomāt jo tomēr dalības maksa SEB gonkās ir pati lielākā, bet ar to kvalitāti (visās jomās) diez vai tik iespaidīgi var gozēties.

Palasi iepriekšējos rakstus,tur bija aprakstīts kāpēc trasi nevar iepriekš izbraukt !

Avatar

By Paija 25.06.2008 09:57:36

Member++ · 540 comments

Mani starp citu katrā diskusijā pēc mača ļoti interesē, kāpēc visi čīkst par tiem dzeršanas punktiem - ne tajā vietā, ne to iedeva padzerties, par tuvu viens otram, par tālu un tā tālāk. Vai tad vienkāršāk nav aprēķināt cik daudz un tieši ko gribēsi dzert un pašam nodrošināties? Vai tā dzēriena pudele vai soma uz muguras tiešām tik nenormāli rezultātu ietekmē? Paņem līdzi savu trauku un dzer kaut šampanieti uz katra līkuma...


XC.LV member since 2005

Avatar

By janisz 25.06.2008 10:20:11

Member+ · 391 comments

Alias, par kaut ko jau diskutēt vajag vienmēr smile) es gan piekrītu, ka dzērienu jau var paņemt līdzi katrs pats, pie kam, tautas braucienam vispār sacensība ir tik īsa.. bet āboli bija garšīgi!

Par Kandavu runājot - trase patika dēļ dažādajiem elementiem - grants, asfalts, takas, dubļi, pļavas, upes šķērsošana. Tiešām patīkami braukt.

Avatar

By doublefacy 25.06.2008 13:32:58

Member · 54 comments

Visiem, kam interesee, IR JAUNAS BILDES: http://velo.bf.rtu.lv smile

Avatar

By emils 25.06.2008 17:34:32

Member · 4,816 comments

man soreiz nepatika laikapstaaklji --> sestdiena iesaakaas ceriigi, lija lietus bij laiks kadu man gribas. kad nokljuvu kandavaa vis bij saus saule cepija un no mana cereetaa lietus ne veests, un peec sacensibaam pirmdienaa atkal saak liit lietus.
nesaprotu kapeec tas laiks vienmer noskaidrojas uz sacensiibaam, kautvai uz to stundinju kad notiek sacensiibas vienmeer ir tik nenormaali karsts.

Avatar

By karlux 25.06.2008 17:50:06

Member+ · 885 comments

peec uci noteikumiem jebkurai XC UCI trasei ir jabut 100% izbraucamai jebkuros laika apstakjos (attiecigi japaredz korekcijas trase, ja piemeram ir lietus)... bet man jau skjiet, ka Kandava nebija UCI? tas taa ne pa teemu big_smile
PS. Pats nebraucu, neko citu nezinu big_smile big_smile

Avatar

By Janiss 25.06.2008 23:52:04

Member+ · 578 comments

mani pievīla riepu izvēle ... forumā ķēru ziņas par trases stāvokli un segumu, kā rezultātā bik pārķēru ar riepu saķeres laukumu, tādējādi padarot ričuku smagi minamu uz grantenes, asfalta, bet atkal ideāli caurejošu caur smilti un dubļiem, jo tur, kur citi stūmās un dabūja kāpt nost, es bridu augšā svilpodams ;-)

Avatar

By Mr.Derailleur 26.06.2008 18:26:46

Member+ · 363 comments
karlux wrote

peec uci noteikumiem jebkurai XC UCI trasei ir jabut 100% izbraucamai jebkuros laika apstakjos (attiecigi japaredz korekcijas trase, ja piemeram ir lietus)... bet man jau skjiet, ka Kandava nebija UCI? tas taa ne pa teemu big_smile
PS. Pats nebraucu, neko citu nezinu big_smile big_smile

Šogad taču SEBā nedala UCI punktus.


01001101 01100001 01110010 01110100 01101001 01101110 01110011

Avatar

By a51 26.06.2008 22:12:17

Member · 186 comments

Punkti šogad dalīti netiek. SEB tiek tiesāts pēc UCI noteikumiem.

Avatar

By fanis 27.06.2008 14:57:21

Member+ · 240 comments

Paldies "Bobcomam" par bildēm, bet vai kāds nav iemūžinājis Abavas šķērsošanu, liekas, ka fotogrāfi tur bija?


KTM paceļ spārnos

Avatar

By Biker 27.06.2008 15:47:36

Member+ · 954 comments

doublefacy, paldies par bildēm !  tā turpināt ...


Galvenais ir motivācija.

Avatar

By ingusster 27.06.2008 20:59:55

Member · 51 comments

re kur video par kandavas posmu!!!
http://esports.lv/seb_mtb_maratons/vide … ratona_3_p