Rīgas Grand Prix 1.jūnijs

Avatar

By jekyll 03.06.2008 17:08:19

Member · 87 comments

Papētot, kas notiek šajā forumā ir redzams, ka īpaši tiek kritizēti - IJSA rīkotie pasākumi (SEB, Vienības brauciens, Rīgas Maratons), bet slavināti tiek vienas velosipēda markas izplatītāju un viena sporta veikala ar čipiem rīkotos mačus, nerunājot ne maz par Igauniju un citām kaimiņu zemēm.

        Lai ar patīkamām atmiņām paanalizētu svētdienas sacensības, vieni un tie paši foruma dalībnieki regulāri ir neapmierināti ar kaut kādiem, manā izpratnē - sīkumiem (tad nav putra, beidzies ievārījums, tad nav marķējums, nav rezultāti, nav foto, tad niez pakaļa, u.t.t.).
      Otri - atļāvušies samaksāt 10 Latus, domā, ka ir biezie un tagad par šo naudu prasīs nezin ko un tiesāsies. Nu nebija trase vienā vietā nomarķēta, nebija policija pašos augstumos, bet kopumā tak viss bija labi - un visi finišēja.

        TAJĀ PAŠĀ LAIKĀ GANDRĪZ VISI KRITIZĒTĀJI IJSA RĪKOTAJĀS SACENSĪBĀS REGULĀRI PIEDALĀS - AR DRAUGIEM, RADIEM un ĢIMENĒM, KĀPJ PAT UZ GODA PJEDESTĀLIEM.

        Pietiek tak vienreiz pašiem sevi aplikt. Pietiek kultivēt to latvieša mazvērtības, nenovīdības un skaudības sindromu.

         Pats piederu pie trešajiem, KAS IZBAUDA PASĀKUMU, bet nevis cenšas kaut ko jaunu izrakt, lai atkal postētu forumā.
       
         IJSA rīkotos velopasākumus vērtēju ļoti augsti, ņemot vērā lielo dalībnieku + skatītāju skaitu - un prieks, ka kāds kaut ko vispār tādu uzņēmās organizēt.

Avatar

By JP5 03.06.2008 17:24:37

Member · 27 comments
Mika wrote

Cienījamais, Jāni Pipar!
Jūsos ir tik daudz žults, ka tas jau sāk likties smieklīgi... Vai Jums nešķiet, ka Jūs pats radat bērnam to bērnības traumu, iesaistot savu bērnu klātienē visos šais strīdos??? Ko gan organizatori varēja darīt vēl: viņi atvainojās par ieviesušos kļūdu un piešķīra balvu? Cik ilgu Jums nebūs miera???
Bez tam, man tā arī nav skaidrs, ja jau sesto gadu pēc kārtas startējat un visu laiku kautkas nav labi, kādēļ Jūs maksājat to dalības maksu un piedalaties?????? Varu derēt, arī nākamajā gadā būsiet klāt!!!

Kas, Tu, Mika tāds esi, uzraksti savu vārdu uzvārdu- nāc gaismā, ja mani tur cel, ka neorientējies tajā ko rakstu! Un cīnos par to, lai šādi apvainojumi beigtos, aizskāra personiski mani Japiņa kungs, kad gāju noskaidrot patiesību šajā gadījumā! Un man par to ir pamats noskaidrot, kāpēc negodīgi bērnam atņēma pirmo vietu. Braucu tāpēc, ka mūsu ģimenē Rīgas Velomaratons ir tradīciju sākums visiem kopā braukt ar velo! Meklēju taisnību, tāpēc ka organizēt un runāt ar cilvēkiem vajaga ar cieņu, nevis nosaukt par stulbu, ka meklēju patiesību! Bērns no tā necieš, bet ja viss paliek tā kā tagad, tad viņš sanāk vainīgs par startu nepareizā grupā un tā jau ir sāpe!


Ja, Tevi slavē netici, ja peļ strādā labāk !!!
Lai būtu garastāvoklis min pedāļus !!!

Avatar

By 19 03.06.2008 18:10:32

Local.Auth · 630 comments

Eu nu veči...
Negribu liet eļļu ugunī bet man šķiet tas viss mazliet neauglīgi! Ir taču citas vietas un veidi kā izlikt savu enerģiju un parādīt vēlmi izpausties. Ar to domāju ka varbūt lietderīgāk būtu nevis forumā to visu skandēt bet gan vienkārši mēģināt to visu rakstīt kādai no atbildīgajām institūcijām.
Pēdējā laikā šķiet ka šeit (forumā) trūkst vietas kur "izkauties", jo pavisam īsā laikā šis jau ir kurš konflikts kurš konflikts kas ir tā teikt izvērsies... 
Cieniet un tapsiet cienīti!


Avatar

By raiter 03.06.2008 19:03:36

Member+ · 3,346 comments
JP5 wrote

Kas, Tu, Mika tāds esi, uzraksti savu vārdu uzvārdu- nāc gaismā, ... aizskāra personiski mani Japiņa kungs, ... Bērns no tā necieš, bet ja viss paliek tā kā tagad, tad viņš sanāk vainīgs par startu nepareizā grupā un tā jau ir sāpe!

Šajā topikā paustos pārmetumus vajadzētu kautkā sistematizēt.
Pirmais ir JP5, kuram cietis ir sportists-juniors. Tas ir neizsakāmi nepatīkami, bet... šī organizātoru kļuda attiecas uz vienu konkrētu cilvēku ar vienu konkrētu braucēju grupu (bērniem). Saprotu Jāni un viņa bērna sāpi, bet vai tiešām šis forums ir tā vieta, kur Jūs panāksiet savu taisnību??? Mēs te lasām, un ar Igo varam aprunāties, bet Jūsu bērnam svētku sajūtas šeit forumā neatgriezīsim... Vēlreiz iesaku Jums paņemt baltu lapu, un uzrakstīt protestu gan IJSA gan MTB federācijai.
Otrie (kas gan uzķēra JP5 vilni) bija tie kas nomaldījās. Piekrītu, briesmīga kļūda no organizātoru puses, un labi ka nevienu (tpu tpu tpu) nesabrauca... Šo organizatori noteikti ka ņems vērā un nākošreiz pārdomās un īpaši atzīmēs neskaidrās vietas...
Trešie ir tie kas nav apmierināti ar ēdienu. Šeit gŗuti ko komentēt, jo ja kādam trūka tad tā ir kaut kāda aritmētikas poblēma orgos/dalītājos. Ja kādam negaršoja... nu veči, šis tomēr nav restorāns. Gribat individuāli laša steiku pēc finiša, gādājiet paši. Tobiš, vienam būs par mazšāls, otram par maz cukurs. Visiem neizdabāsi.
Pēdējie ir tie kas uzķēra vilni un vienkārši pakasījās.
Kolēģi, ierosinu atgiresties pie pozitīvām izjūtām, nevis forumu pārvŗst par sūdzību grāmatu. (ja kāds vēlas pasūdzēties "pa adresu" tad  lūdzu - velo.lv forums, to IJSA noteikti lasa.


Avatar

By Eduards 03.06.2008 20:48:47

Member# · 2,686 comments

Nu cik var? Varbūt tiešām rakstiet orgiem savas žēlabas? Varbūt būs labāk. Rakstot šeit nekas nemainīsies.

Avatar

By Baltais 10.06.2008 23:22:45

Local.Auth · 5,425 comments

http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/balss/ … ?id=312614


Es nepārdodu, es palīdzu nopirkt!