Ādažu MTB sacensības 14.04.2019.

Avatar

By unlim 16.04.2019 20:56:11

Member · 122 comments

Ja problemas rada datu aizsardzibas likums, var publicet vietu sadalijumu pec dalibas nr un problema atrisinata

Avatar

By Ritenis33 16.04.2019 21:02:25

Member · 820 comments
novērotājs wrote
marta wrote

Visticamāk, nākamgad tad nolikumā skaidri ierakstīsim, ka bērnu braucienu rezultāti netiks publicēti, lai pēc pasākuma nav vilšanās.

Vilšanās bija tiem bērniem, kas pēc brauciena gribēja noskaidrot, vai iegūta 5., 8. vai kāda tur cita vieta. Un tas ir tikai loģiski, jo pieaugušie arī vēlas zināt savas vietas, kaut arī tas nav pirmais desmitnieks vai pat trīsdesmitnieks. Ja orgiem ir vajadzīga palīdzība safiksēt pēc kārtas bērnu rezultātus (saprotu, ka ar to var būt problēmas), varu piedāvāt savu palīdzību (bez maksas, ir 1. nac. tiesneša kateogorija).
Datu regula NEAIZLIEDZ publicēt bērnu rezultātus, vajadzīgi tikai vecāku paraksti, ka viņi to atļauj. Principā tad jau dalībnieku sarakstu publicēšana (nesaņemot uz pieteikšanās brīdi nekādus parakstus) ir lielāks pārkāpums.
Protams, katrs organizators dara, kā vēlas, bet arī dalībniekiem ir tiesības korekti paust savas vēlmes (vai tās tiks īstenotas, ir cits jautājums).
P.S. Ļoti ceru, ka naidīgi noskaņotie personāži (Ritenis 33 u.c.) nekādi nav saistīti ar šo sacensību organizatoriem, negribētos sabojāt labo iespaidu par šo visnotaļ jauko pasākumu.

Nu nesac tik raudat. Tad labs ierosinajums ir tiem kuriem vel nav 12 gadi, izsniegt visiem vienu nummuru.


Giant
Scott